AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş taht görmek

Kahve falında boş taht görmek

Kahve falında boş taht görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, birikim yapacağına, iş sahibi olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında boş taht gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Kahve falında boş taht görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın taht görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kral tahtı görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında padişah tahtı görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taht görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tahtta oturmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Kahve falında boş küvet görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş bir arazi görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir