AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş işyeri görmek

Kahve falında boş işyeri görmek

Kahve falında boş işyeri görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boş işyeri gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Kahve falında boş işyeri görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kötü yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında işyerini boş görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında boş su bardağı görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük boş ev görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş bidonlar görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında boş un çuvalı görmek ileride saygın bir kimse olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boşanmış olmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ev boş görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir