AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtaları kırmak

Kahve falında yumurtaları kırmak

Kahve falında yumurtaları kırmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yumurtaları kırmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya yumurta kırmak çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtayı kırmak yolunda giden hayatın bozulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir