AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yumurta kırmak

Kahve falında bozuk yumurta kırmak

Kahve falında bozuk yumurta kırmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hatalı yollara sapılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş bozuk yumurta görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, günahkâr olacağına delalettir.

Kahve falında bozuk yumurta yemek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Kahve falında şekli bozuk yumurta görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk yumurta görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış bozuk yumurta görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir