AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çift yumurta sarısı görmek hasret çekenlerin buluşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta yemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta pişirmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta almak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çift yumurta ikizi görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift yumurta görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir