AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe yumurta kırmak

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, ticarette zarar edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yumurta kırmak yemek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan yumurtası kırmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında yağa yumurta kırmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yumurtayı kırmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir