AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtadan tiksinmek

Kahve falında yumurtadan tiksinmek

Kahve falında yumurtadan tiksinmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işarettir.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında öpüşürken tiksinmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekten tiksinmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden tiksinmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kediden tiksinmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tuvaletten tiksinmek işlerini yoluna sokacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir