AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüşürken tiksinmek

Kahve falında öpüşürken tiksinmek

Kahve falında öpüşürken tiksinmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni işler yapılacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında öpüşürken tiksinmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Kahve falında birşeyden tiksinmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında fareden tiksinmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında yemekten tiksinmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında böcekten tiksinmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tiksinmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tiksinmek kusmak hayırlı kapıların açılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir