AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, rütbesinin artacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir şeyden tiksindiğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden tiksinmek haksızlığa uğranacağına, yazgısının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında öpüşürken tiksinmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtadan tiksinmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birşeyden tiksinmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında tiksindiğini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işaret eder.

Kahve falında yemekten tiksinmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yediğinden tiksinmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir