AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yumurta toplamak

Kahve falında küçük yumurta toplamak

Kahve falında küçük yumurta toplamak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Odaklanmanız şart gibi duruyor.

Kahve falında küçük yumurta toplamak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük yumurtalar görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında küçük yumurta görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yumurta toplamak kafasının rahat edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yumurta toplamak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin yumurtası toplamak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan yumurta toplamak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir