AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda yumurta toplamak

Kahve falında ahırda yumurta toplamak

Kahve falında ahırda yumurta toplamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak kazancın düşeceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ahırda yumurta toplamak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine inanılır.

Kahve falında ahırda yumurta görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda yılan görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahır pisliği görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında ahır dolusu koyun görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, belli bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan ahırı görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek ahırına girmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir