AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişi saymak

Kahve falında kişi saymak

Kahve falında kişi saymak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kişi saymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında kişi saymak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir para saydığını görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında isim saymak endişe ettiği işlerin son bulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deste deste para saymak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandal saymak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok para saymak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para alıp saymak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında altın görüp saymak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir