AnaSayfa / Genel / Kahve falında geriye doğru saymak

Kahve falında geriye doğru saymak

Kahve falında geriye doğru saymak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geriye doğru saymak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında geriye doğru saymak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında geri saymak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlara doğru uçmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalettir.

Kahve falında birine silah doğrulttuğunu görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birine doğru koşmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aya doğru uçmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir