AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç saymak

Kahve falında saç saymak

Kahve falında saç saymak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç saymak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Kahve falında saç saymak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında saç teli saymak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında rakam saymak yolunun açık olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında bütün para saymak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık saymak büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bilezik saymak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın saydığını görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir