AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta sarısını içmek

Kahve falında yumurta sarısını içmek

Kahve falında yumurta sarısını içmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayallerinin suya düşeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısını içmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yumurta sarısını içmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı içmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta içmek aileden ayrı kalınacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında çürük yumurta içmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir