AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı yemek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlamış yumurta görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta almak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlandığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir