AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içmek

Kahve falında yumurta içmek

Kahve falında yumurta içmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta içmek gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta sarısını içmek gelişiminin hız kazanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza alamet eder.

Kahve falında çürük yumurta içmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yumurta içmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta sarısı içmek tamamen içine kapanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynayan yumurta görmek güzel işlere imza atacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine yumurta vermek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında delik yumurta görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir