AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yumurta içmek

Kahve falında çürük yumurta içmek

Kahve falında çürük yumurta içmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Kahve falında çürük yumurta içmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında çürük yumurta içmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında çürük yumurta kırmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Kahve falında çürük yumurta toplamak çok hatalı çalışmalara gireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta içmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta sarısını içmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, işlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta sarısı içmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir