AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kırıp yemek

Kahve falında yumurta kırıp yemek

Kahve falında yumurta kırıp yemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, borçların artacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırıp yemek gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında yumurta kırıp yemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın kırıldığını görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek işlerinin bir anda bozulacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış yumurta görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yerde kırılmış yumurta görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış yumurtanın sarısını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yumurta kırıldığını görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir