AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içinde bebek görmek

Kahve falında yumurta içinde bebek görmek

Kahve falında yumurta içinde bebek görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, faydalı şeyler yapacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında yumurta içinde bebek gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Kahve falında yumurta içinde bebek görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek gelirin tükeneceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta içinde cenin görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde yumurta görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek bir üniversitede hoca olunacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek onların yaralarına merhem olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına alamet eder.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir