AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet içinde yumurta görmek

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, karanlıkların aydınlanacağına, yolculuğa çıkmaya, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sepet içinde yumurta gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işarettir.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta sepeti görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, haklılığının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sepette yumurta görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir