AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde yumurta görmek

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında sütün içinde yumurta gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında süt yumurta görmek elindekileri de alıp götüreceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve süt görmek pişmanlığa, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt ve yumurta görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işarettir.

Kahve falında yumurta süt görmek işlerin büyüyeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yumurta görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir