AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta içinde cenin görmek

Kahve falında yumurta içinde cenin görmek

Kahve falında yumurta içinde cenin görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, esenliğe kavuşacağına, işlerinin düzeleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta içinde cenin gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında yumurta içinde cenin görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında cenin görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köpek cenini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ceninle konuşmak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında cenin görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenin yediğini görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenin düşürmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Kahve falında rahimde cenin görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir