AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek başarılarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek şifa ve moral bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepette yumurta görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sepetle yumurta görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir