AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, düşmanından kurtulmaya, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yumurta pişirdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek gelişim içine girileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda pişirilmiş yumurta görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta pişirmeye çalışmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateşte yumurta pişirmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta sarısı pişirmek dost çevrenizin genişleyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir