AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükün altında kalmak

Kahve falında yükün altında kalmak

Kahve falında yükün altında kalmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, nasibin bollaşacağına, büyük özgüven kazanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yükün altında kalmak gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yükün altında kalmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yük altında kalmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüklü altın görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına yorulur.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulur.

Kahve falında at altında kalmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir