AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü miktarda altın görmek

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına inanılır.

Kahve falında yüklü miktarda altın gördüyseniz:

  • Çabalarınız boşa gitmesin.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüklü miktarda kağıt para görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yüklü miktarda para kazanmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden yüklü miktarda para almak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda para görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlere nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda para bulmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Kahve falında çok miktarda altın görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda altın görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir