AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü altın görmek

Kahve falında yüklü altın görmek

Kahve falında yüklü altın görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, müjdeli bir haber alacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında yüklü altın gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yükün altında kalmak çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında yüklü altın görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yük altında kalmak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Kahve falında yük trenine binmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda yük taşımak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı yüklü görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yükü görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir