AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binanın altında kalmak gönül kapılarını açacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir binanın altında kalmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina altında kalmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan binanın içinde olmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında depremde bina yıkıldığını görmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir