AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, onu alkışlayacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten aşağıya düşmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksekten suya düşmek çok büyük bir acı duyacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu yüksekten düşmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten havuza düşmek yaşamdan istediklerini alacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşmek üzere olmak işlerini hafifleteceğine, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir