AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten yere çakılmak

Kahve falında yüksekten yere çakılmak

Kahve falında yüksekten yere çakılmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yere çakılmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Kahve falında asansörle yere çakılmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında suya çakılmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafa üstü çakılmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında denize çakılmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında kuma çakılmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir