AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere çakılmak

Kahve falında yere çakılmak

Kahve falında yere çakılmak maddi durumunuzun düzeleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere çakılmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Kahve falında asansörle yere çakılmak para biriktirebileceğine, kendi patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında yere çakılmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kafa üstü çakılmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize çakılmak ödeme güçlü çekeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine tabir olunur.

Kahve falında suya çakılmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında kuma çakılmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yer silmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir