AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize çakılmak

Kahve falında denize çakılmak

Kahve falında denize çakılmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, helal ekmek yiyeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında denize çakılmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında denize çakılmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle yere çakılmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma çakılmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında yere çakılmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa üstü çakılmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında suya çakılmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgaya kapılmak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir