AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yere tırmanmak

Kahve falında yüksek yere tırmanmak

Kahve falında yüksek yere tırmanmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sıkıntıların biteceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Kahve falında yüksek yere tırmanmak verilen  sözlerin tutulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerlere tırmanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tırmandığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere tırmanmak ticaret ehli kimse olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bi yere tırmanmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek bir yere tırmanmak büyük başarılara imza atacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yokluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir