AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya çakılmak

Kahve falında suya çakılmak

Kahve falında suya çakılmak insanlarla bir araya geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, insanların takdirini kazanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya çakılmak gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Kahve falında suya çakılmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kafa üstü çakılmak verimliliğinin de artacağına, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında asansörle yere çakılmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Kahve falında denize çakılmak planlarının bozulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında yere çakılmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kuma çakılmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyu atlamak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir