AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yere çakılmak

Kahve falında asansörle yere çakılmak

Kahve falında asansörle yere çakılmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yere çakılmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Kahve falında asansörle yere çakılmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında yere çakılmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Kahve falında kafa üstü çakılmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya çakılmak kendi bildiğini okuyacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize çakılmak buna rağmen kazanç getireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında kuma çakılmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek işlerine bereket geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir