AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize yüksekten bakmak

Kahve falında denize yüksekten bakmak

Kahve falında denize yüksekten bakmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten denize bakmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize yüksekten bakmak neşeli bir hayat süreceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten suya bakmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir