AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden suya bakmak

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, belaya ve derde düşeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek yerden suya bakmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak anne ve baba duası alınacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden bakmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden bakmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir