AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek kafasını toparlayamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet eder.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma düşmekten kurtulmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir