AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten birine bakmak

Kahve falında yüksekten birine bakmak

Kahve falında yüksekten birine bakmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, dolayısıyla geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten birine bakmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında yüksekten insanlara bakmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Kahve falında yükseklikten bakmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten manzaraya bakmak isabetli adımlar atılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir