AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yere atlamak

Kahve falında yüksek yere atlamak

Kahve falında yüksek yere atlamak karlı ortaklıklara gireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yere atlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Kahve falında yüksek bir yere atlamak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerlerden atlamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten yere atlamak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere atlamak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan binaya atlamak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında suya yüksekten atlamak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksekten atladığını görmek huzur içinde yatacağına, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir