AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdivenden atlamak

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, fakirlerin güleceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden atlamak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven atlamak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerden atlamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, elinin darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven boşluğundan atlamak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kazancın her daim artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden aşağı atlamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binalardan atlamak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, hayırlı bir eşe rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir