AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten karşıya atlamak

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, içine fesat düşeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan karşıya atlamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak düşmanından uzak olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında karşıya atlamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten atlamaktan korkmak borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan atlamak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir