AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına ağda yapmak

Kahve falında bacağına ağda yapmak

Kahve falında bacağına ağda yapmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında bacağına ağda yapmak gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işarettir.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına inanılır.

Kahve falında bacağına ağda yapmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek düşmanlarımızı alt etmeye, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak adaletin geleceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ağdayla bacak almak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğe ağda yapmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir