AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağa ağda yaptırmak

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağdayla bacak almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağına ağda yapmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Kahve falında yüze ağda yapmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir