AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağda yaptığını görmek

Kahve falında ağda yaptığını görmek

Kahve falında ağda yaptığını görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bol bol hayır duası alınacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağda yaptığını gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında ağdayla bıyık almak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ağda yapanı görmek kısmetli bir işe atılmaya, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında sir ağda görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze ağda yapmak para biriktirebileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini ağda yaparken görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaförde ağda yaptırmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağda aldığını görmek rızkından olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir