AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten çiş yapmak

Kahve falında yüksekten çiş yapmak

Kahve falında yüksekten çiş yapmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Kahve falında yüksekten çiş yapmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında balkona çiş yapmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya çiş yapmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kaka çiş yapmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çiş yapmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir