AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona çiş yapmak

Kahve falında balkona çiş yapmak

Kahve falında balkona çiş yapmak yüzün güleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarı çiş yapmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Kahve falında tarlaya çiş yapmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında banyoda çiş yapmak işinden geri kalacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kan çiş yapmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir