AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize bardak atmak

Kahve falında denize bardak atmak

Kahve falında denize bardak atmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize bardak atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında denize bardak atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten bardak atmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak atmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, hayaller kurulacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak atmak her daim Allah yolunda olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı denize atmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında denize kağıt atmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendini denize atmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir