AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardak atmak

Kahve falında kırık bardak atmak

Kahve falında kırık bardak atmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak atmak gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Kahve falında kırık bardak atmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulur.

Kahve falında kırık bardak toplamak başına bazı musibetlerin geleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık su bardağı görmek işlerin günden güne bozulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında bardağı kırık görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında kırık bardak görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Kahve falında kırık bardak yemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir